Efter jobb kommer vila

Under Almedalsveckan jobbade jag som gästvärd i det populära webbtv-morgonprogrammet Godmorgon Almedalen #gma12. Det var ett riktigt roligt uppdrag ihop med grymt duktiga människor, Brit Stakston, Joakim Jardenberg och Björn Falkevik, som jag verkligen trivdes med.

Varje morgon promenerade jag tidigt från huset en bit utanför ringmuren genom de gamla kullerstensgatorna i vackra Visby och njöt av hus, blommor och – ja, faktiskt fina ruiner. Efter sändningarna jobbade vi med möten och annat, sedan var det fullt av föreläsningar att gå på eller slappa en stund innan minglen och därefter partiledartalen startade. Och såklart middagar med vänner som man ville passa på att träffa.

Med goda vänner

Alldeles mitt mot Bloggplats H12 där studion var ligger Kallis. En restaurang med egen sandstrand full av solbäddar och magnifik utsikt över havet. Tillsammans med goda vänner som Maria Sjögren och Maria Hägglöf var det extra härligt att sträcka ut sig, småprata om Almedalens alla intryck och bara slappa på eftermiddagarna. Mats Ingelborn fångade oss med kameran när vi äntligen hade skaffat oss en solsäng. Den var, som syns på bilden, helt perfekt!